New d8b and HDR24/96 Service Manuals in the Database

Discussion board to sell and buy your gear
User avatar
Site Admin
Site Admin
Posts: 550
Joined: Fri Nov 21, 2008 5:25 pm
Location: Marbella - Spain
PostPosted: Wed May 16, 2012 11:58 pm
I just wanted to inform that a new set of Service Manuals for the d8b and for the HDR24/96 Hard Disk Recorders have been backed up to the Database.

All the documents are in PDF format.

d8b Service Manual and schematics

HDR24/96 Service Manual and schematics

Many thanks to anyhorizon (Peter Chambers) for sharing all this valuable info.

Peter Holmquist.
User avatar
Moderator
Moderator
Posts: 278
Joined: Wed Oct 13, 2010 5:26 am
PostPosted: Thu May 24, 2012 1:40 am
Awesome info, thanks!
Marc Girard
Bluaudio.org
http://www.bluaudio.org/d8bridge

Premium Member
Premium Member
Posts: 423
Joined: Tue Mar 15, 2011 12:02 am
Location: Neustadt, Ontario, Canada
PostPosted: Sun Jun 03, 2012 4:40 pm
Hello from Canada;

Thanks for this User Group! Have 3 D8B's and an HDR and have found it very useful to have you guys with all you knoledge and experience around.

BG
User avatar
Premium Member
Premium Member
Posts: 99
Joined: Thu Nov 27, 2008 5:45 pm
PostPosted: Thu Jun 07, 2012 2:14 pm
Good stuff Peter(s), do you think we have enough info for a d9b now !
User avatar
Registered user
Posts: 7
Joined: Tue Sep 04, 2012 12:04 pm
Location: Madrid - España
PostPosted: Tue Oct 02, 2012 2:26 am
Thank You very much, Peter.
User avatar
Registered user
Posts: 64
Joined: Mon Oct 17, 2011 1:08 am
PostPosted: Wed Jan 23, 2013 10:46 pm
ive been using d8b with the d8bridge software for quite a while now
i have 2 d8b a half year ago i was using the software with cubase and while recording i was standing in the booth
suddenly the sound on my headphones went down to soft to none at all
the fader sunk to haf alls of them at once could you tell me what this could be?


after it happend i replaced it with the other unit same computer just switched the d8b

and i could work furter
but i still would like to repair the other unit cos i could use it a my normal mixer with the 3 mackie onyx 400 that i have

can somebody give me a hint
User avatar
Premium Member
Premium Member
Posts: 1052
Joined: Fri Nov 21, 2008 9:36 pm
Location: Down under or up over, depending on where in space you are.
PostPosted: Wed Feb 06, 2013 9:51 pm
Red Carpet wrote:ive been using d8b with the d8bridge software for quite a while now
i have 2 d8b a half year ago i was using the software with cubase and while recording i was standing in the booth
suddenly the sound on my headphones went down to soft to none at all
the fader sunk to haf alls of them at once could you tell me what this could be?


after it happend i replaced it with the other unit same computer just switched the d8b

and i could work furter
but i still would like to repair the other unit cos i could use it a my normal mixer with the 3 mackie onyx 400 that i have

can somebody give me a hint


You should start a new thread for this in the forum proper, Red. Not many will see it here.

Peter
In the scheme of things, there isn't one... just chaos.
User avatar
Premium Member
Premium Member
Posts: 80
Joined: Wed Aug 26, 2009 10:52 am
PostPosted: Mon Feb 24, 2014 3:57 pm
Awesome info, thanks!
Macpro 12cores ,logic Pro ,RME Octamic2 X4 ,forusrite ISA , apogee DA16X ,
Antelope orion studio - apogee psx100 - TLA CLASSIC VALVE SERIES - SPL GOLDMIKE - Focal twin 6be, Adam A7x ,Mackie d8b

Registered user
Posts: 2
Joined: Sun Nov 09, 2014 9:35 pm
PostPosted: Sun Nov 09, 2014 10:28 pm
can somebody give me a hint my d8b maboard broke i would like to know where to buy because this mainbord is very old or to another to rep;ace i live in manaus amazonas brazil ............pease anyhorizon help
me

Registered user
Posts: 2
Joined: Thu Jul 21, 2016 3:17 am
PostPosted: Thu Jul 21, 2016 3:37 am
hello, am new at this, hope you can help me. i just got a d8b from gait list, it work fine, all fader work, i just can't use it, cause i ned the authorization code for the program to run, any idea of how can i get this running or where i can get the code, also is it easer for me to update it to 5.1 since am running pro tools 10. please tell me what should i do. thanks
Next

Return to For Sale

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron